Biografies

cropped-logo.jpg

Fotos-carnet-2David Bagés

Format a l’Institut del Teatre de Barcelona, ha participat en produccions teatrals com Bull, El Testo Nausica, (estrenada al Grec i dirigida per Herman Bonin), Frank V dirigida per Josep Maria Mestres i Ocells i llops (Teatre Nacional de Catalunya). És conegut pels seus papers televisius en produccions com Plàstic, La riera, Nissaga de poderTemps de silenci, L’un per l’altre i Ventdelplà. Ha treballat també en cinema, on ha destacat per les seves interpretacions a diverses obres, entre elles Mein Kampf, que li va valer el Premi Butaca al Millor Actor Protagonista l’any 2000, L’auca del senyor Esteve, Mar de plàstic, Barcelona nit d’hivern i Incerta glòria.

Fotos-carnet-1Àlex Casanovas

Destaca la seva participació en muntatges teatrals com El despertar de la primavera, AntígonaEl misantrop, El banquet de Plató; El zoo de cristal, Pel davant i pel darrera i Un tranvía llamado deseo. Recentment ha participat en El mercader de Venècia, de William Shakespeare, dirigida per Rafel Duran, al Teatre Nacional de Catalunya. Abans d’estrenar Bona gent, l’últim treball realitzat al teatre ha estat Dispara/Agafa tresor/Repeteix, de Mark Ravenhill, amb la direcció de Josep Maria Mestres, estrenat al Teatre Lliure. També ha treballat en diverses produccions televisives, com El cor de la ciutat, Majoria absolutaTemps de silenci, La memòria dels Cargols, Nissaga de poder o Vostè jutja. Pel que fa al cinema, una de les seves últimes interpretacions ha estat a la pel·lícula Fènix 11·23, per la qual va estar nominat als Premis Gaudí de 2013. També ha participat a Susanna i Kika, de Pedro Almodóvar.

Fotos-carnet-4Mònica Glaenzel

Llicenciada a l’Institut del Teatre, destaca la seva participació en produccions teatrals com M.A.R.I.L.U.L.A., dirigida per Josep Maria Mestres i Marits i mullers, dirigida per Àlex Rigola. També ha actuat a Sóc lletja, de Jordi Sànchez i Sergi Belbel, Excuses, dirigida per Pep Antòn Muñoz, No et vesteixis per sopar, dirigida per Roger Peña i Fes-me una perduda, dirigida per Miguel Casamayor. A televisió és coneguda per actuar a Plats Bruts, L’un per l’altre i Ventdelplà.

Fotos-carnet-xaviXavier Serrano

En teatre, Xavier Serrano destaca per participar en produccions com Natale in casa Cupiello i El cercle de guix caucasià (estrenada al Teatre Nacional de Catalunya), ambdues dirigides per Oriol Broggi. També ha actuat a L’inspector, dirigida per Sergi Berbel i estrenada al Teatre Nacional de Catalunya, La familia irreal, Polònia el musical i més recentment Astronautes. A televisió realitza multitud de papers a Polòniai Crackòvia, on hi treballa actualment. Pel que fa al cinema, ha participat a La ciudad de los prodigios i Macià contra Companys.

Fotos-carnet-3Manel Sans

Diplomat a l’Institut del Teatre, Manel Sans ha participat en muntatges teatrals com Don Juan, Maria Rosa, dirigida per Carlota Subirós, Boris Godunov i Nit de reis, estrenades al Teatre Nacional de Catalunya. També ha actuat a L’onzena plaga, Cleopatra i Mammon, estrenades al Teatre Lliure. A Madrid ha actuat a Julieta i Romeo dirigida per Marc Martínes i estrenada al Teatro Español. Ha treballat en diverses produccions televisives com Acacias 38, Nit i dia, Águila Roja, Isabel, i Tierra de lobos.

Fotos-carnet-5Susanna Garachana

Llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona, ha participat en produccions com Un tramvia anomenat desig, L’últim cigarro, El senyor Perramoni més recentment, Les nenes no haurien de jugar a futbol, estrenada al Grec, o Avui no sopem. També ha actuat regularment sota la direcció d’Àngel Llàcer en els espectacles Ja en tinc 30!, Tenim un problema! i Els bojos del bisturí. A televisió destaca la seva participació en produccions com El cor de la ciutat i L’un per laltre. Pel que fa al cinema, ha actuat a Los Pelayo i Johan primero.

—————————————————————————————————————————————–

MartiMartí Torras Mayneris

Director, dramaturg i escenògraf. Llicenciat en Direcció escènica i Dramatúrgia per l’ Institut del Teatre i en Belles Arts per la UB.

Els seus darrers treballs són:

– Direcció i dramatúrgia de La Taverna dels Bufons , a partir de textos de Shakespeare al Teatre Romea.

– Director, dramaturg i escenògraf de  RHÜMIA (Gran Premi BBVA 2016) i RHUM  (Premi Zirkolika 2014), creador de la companyia RHUM & Cia.

– Direcció, dramaturg i escenògraf de la cia. Divinas, amb qui ha treballat a Enchanté  (Premi Unnim 2012), Chocolat o Paradís de Marilia Samper.

– Direcció de The Feliuettes amb la cia. Feliuettes, Desdèmona amb la cia. La Mandona, o Prime Time.

– Abans també va escriure i dirigir l’espectacle Història d’un pallasso, per a Monti & cia, L’ànima del bus, i El retorn de Jerôme LaVoix dins del GREC 2012.

Ha dirigit textos de dramaturgs com Marc Artigau, Josep Maria Miró, Pau Miró,  Ha treballat com a ajudant de direcció habitual de Ramon Simó, Magda Puyo o Josep Maria Pou.  Director de gales i events per a la Generalitat de Catalunya, Institut del teatre, Teatre Auditori de Granollers, Ajuntaments, i ONG’s

Director d’actors i direcció artística de la sèrie infantil Fadapaca (Premi al millor programa infantil de l’Academia de Televisión (2009) i realitzador de diferents spots televisius per a Focus Tv, Adetca,…

Compagina la seva feina com a director i dramaturg amb la d’escenògraf, il· lustrador, pintor i caricaturista.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close