Fernando Trías de Bes

Productor i guionista de El tràmit

Fernando Trías de Bes és escriptor i economista. Autor de 16 llibres, va escriure amb Philip Kotler Lateral Marketing i Innovar para ganar. Es també co-autor amb Alex Rovira de La buena suerte, traduït a quaranta idiomes, va vendre més de dos milions de còpies i va ser escollit millor llibre de l’any al Japó.

Trías de Bes ha rebut també el Premio Temas de Hoy 2009 pel seu llibre sobre la crisis El hombre que cambió su casa por un tulipán. Altres llibres publicats són: El vendedor de tiempo, El libro negro del emprendedor, El gran cambio o La reconquista de la creatividad. Va ser també Premio Espasa de Ensayo 2014 amb El libro prohibido de la economía. El seu últim assaig és Seres Excepcionales.

En ficció ha publicat el llibre de contes breus Relatos Absurdos, les novel·les Palabras Bajo el Mar, El coleccionista de sonidos, La historia que me escribe, que va ser finalista del Premio Rómulo Gallegos de novel·la. Autor de Mil millones de mejillones, una sàtira sobre la història dels diners, i la novela breve Tinta, publicada por Seix Barral.

Fernando Trías de Bes és colaborador de El Pais Semanal, el suplement “Dinero” de La Vanguardia i el diari “ARA”.

En cinema, ha escrit i dirigit el curtmetratge La Gran Invención, una ficció sobre un suposat final de la Unió Europea. Ha obtingut diversos galardons internacionals i va ser distribuida i exhibida a cinemes d’arreu d’Espanya.

Fou fundador de Salvetti & Llombart, una empresa especialitzada en intel·ligència del consumidor  y de Greenlemon, empresa especialitzada en innovació.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close