La productora

greenlemonGreenlemon és una productora audiovisual i de teatre creada per Fernando Trías de Bes. Ha produït els següents curtmetratges:

Un inmenso placer (2013) de Trías de Bes, dirigit per Carlos de Cózar i Trias de Bes.

La gran invención (2014), guió i direcció de Fernando Trías de Bes, producció executiva i direcció dramàtica Mercedes Segura. Pre-clasificat per els Goya 2015, millor curtmetratge al Festival de Nantes, en competició a la Secció Oficial de la Seminci 2014 i guanyador del millor guió, millor òpera prima i segon premi del Festival de Curtmetratges d’Astorga.

Un mundo invisible i Dueños del mundo. (2015), guió i direcció de Trías de Bes, projectats a Berlín pel 50 aniversari de la Patronal d’Espanya d’Assegurances (ICEA).

El tràmit és la seva primera producció teatral. Un dels assaigs de Trías de Bes, El vendedor de tiempo, va ser portat al teatre com un musical per Ados Teatroa.

La productora de El tràmit, Mercedes Segura, ha produït també Algo más inesperado que la muerte de Elvira Lindo, estrenada al Teatro Lara de Madrid, coproducció amb Vania Produccions, i Marranadas de Marie Darrioussecq estrenada a les Naves del Matadero, teatro Español a Madrid.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close