Els personatges

saturnino

SATURNINO (David Bagés) 

El extraterrestre. Es presenta com una cèl·lula ocupant un hoste. Diu tenir poders alienígenes que el capaciten per conèixer el passat de qualsevol persona.

 

 

dr sanchoDOCTOR SANCHO (Àlex Casanovas)

Metge reconvertit en empresari d’èxit, posseeix una clínica d’anàlisi radiològica. Un vividor, amant dels plaers de la vida que no creu en la medicina ni en la seva professió. El criden del Govern per fer un insòlit peritatge amb el Professor Ribes i la Dra. Sala.

 

dra salaDOCTORA SALA (Mònica Glaenzel)

Psicòloga i psiquiatra. Reconeguda autora de llibres d’autoajuda, capaç de donar consells als altres per ser feliços, però incapaç de ser-ho ella. Està molt necessitada d’un tractament psicològic en el qual, en el fons, no creu.

 

professor ribes

 

PROFESSOR RIBES (Xavier Serrano)

Físic nuclear. Malgrat ser el responsable del més important accelerador de partícules del país, viu amargat i es creu més intel·ligent que els altres.

 

sr susqueda

 

SENYOR SUSQUEDA (Manel Sans)

Oficial de l’exèrcit, responsable de la Unitat Secreta de l’Estat per investigar fenòmens paranormals.  Molt hàbil utilitzant tota la informació que té al seu abast.

 

sra paquita

 

PAQUITA (Susanna Garachana)

Dona de la neteja, treballa per la Unitat Secreta de l’Estat. Atenta a tots els personatges que desfilen per aquest insòlit “tràmit”.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close